LIKOVI

Omer / Ezel
Kenan-Imirzalioglu-tOmer je jednostavan i iskren mladić, odan svojoj porodicii, ali i trojici prijatelja koje poznaje još iz detinjstva. Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući u Istanbul, i saznaje da je krivo optužen za pljačku i ubistvo. Biva smešten u zatvor, a nakon dvanaest godina provedenih u patnji, njegova mržnja prema prijateljima postala je sve jača. Nakon plastične operacije koja mu je u potpunosti promenila lice, Omer Unčar postane novi čovek - Ezel Barjaktar, mladi i uspešni biznismen, bogataš specijalizovan za razne borbene tehnike i čitanje ljudskih namera, ali i izrazito uspešan kockar. Odlučuje da kao potpuni stranac poseti Kipar kako bi im se osvetio.
Ejšan 
Cansu-Dere-tOmer je u lepu Ejšan zaljubljen još od detinjstva. Nakon dugog boravka u vojsci, Omer se vraća kući, srećan što će napokon zaprositi ženu svojih snova i s njom osnovati porodicu, no nakon njegovoga odlaska u zatvor, ona se udala za Čengiza, iako je i dalje zaljubljena u Omera.
Čengiz
Yigit-Ozsener-tČengiz je bio Omerov najbolji prijatelj, koji je za vrijeme njegovog odsustva, zajedno s Alijem osmislio i proveo lukav plan pljačke kazina, ubivši pritom jednog čuvara i ostavivši dovoljno lažnih dokaza kojim će se Omera optužiti i osuditi na doživotnu kaznu. 
Ali
Baris-Falay-tAli je bio Omerov dugogodišnji prijatelj koji je kao mehaničar radio zajedno s njim u autolimarskoj radionici u Istanbulu.

Ramiz
Tuncel-Kurtiz-tRamiz je šef mafije kojeg Omer upoznaje u zatvoru. Naime, njemu se svidela Omerova životna priča, pa ga je odlučio pripremiti za osvetu. Jedne večeri u zatvorskom obračunu stradalo je Omerovo lice, ali ga je Ramiz uspeo spasiti i odvesti u bolnicu kako bi ga operisali. Nakon toga Omer započinje novi život.